Betrouwbaar, Robuust en Flexibel

Grensverleggende mogelijkheden

voor een succesvolle organisatie

Een innovatief en technisch hoogstaand platform dat alle online business communicatie verbindt.

Platform voor moderne online communicatiemiddelen

Het XL-Cloud platform is een private, cloud-gebaseerde oplossing bestaande uit een headless content managementsysteem, een workflow managementsysteem en native componenten voor websites en iOS/Android applicaties. Door het loskoppelen van content en presentatie in combinatie met de krachtige workflow en integratie-modules is het mogelijk om efficiënt en in de breedte alle communicatie rondom uw business community te organiseren en beheren.

Media

Communicatie gaat tegenwoordig gelijktijdig over veel verschillende mediakanalen heen. Hierdoor is de kans op fouten in het uitsturen van informatie groter maar ook tijdsintensiever.
Ons platform is media onafhankelijk waardoor informatie centraal, via meerdere kanalen beheerd en gecommuniceerd wordt. Dit kunnen zijn e-mail, PDF, website, apps, SMS, narrowcasting en meer. Daarnaast kan met minimale inspanning alle vormen van B2B en B2C communicatie vanuit één systeem aangestuurd worden.

Communicatie

Goedlopende communicatiestromen zijn cruciaal voor zowel intern als extern gerichte informatievoorziening. Dit kan informatie van en over de organisatie of het product zijn maar ook het versturen van formulieren en surveys, (beveiligde) chat en blogs. Al deze communicatie wordt veilig vastgelegd in het centrale informatie systeem in de cloud en is beschikbaar voor analyse achteraf.

Workflow informatie

Inzicht in de werkwijze van de mensen in en om de organisatie zorgen voor een meer efficiënte inzet van mensen, bronnen en tijd. Krachtige business rules maken het mogelijk de werkwijze te implementeren die het meest geschikt is voor uw manier van werken. Het vastleggen van alle beslissingen maakt het mogelijk de processen te analyseren en continue te verbeteren.

Strategische bedrijfsinformatie

Onze geavanceerde data-indexering technologie is in staat om de gegevens die gelogd worden te vertalen naar dashboards en andere grafische weergaven zoals heat maps. Er kunnen analyses uitgevoerd worden die waardevolle informatie opleveren voor gefundeerd bijsturen van de bedrijfsstrategie.

Informatieverwerking en weergave

Opgeslagen informatie zoals in artikelen, documenten of lijsten kan op meerdere manieren weergegeven worden. Deze informatie kan tevens vrij doorzoekbaar gemaakt worden om zo krachtige zoekfuncties toe te passen binnen de websites en apps.
Naast lokaal opgeslagen informatie is het ook mogelijk om aan bestaande systemen te koppelen en de daarin beschikbare gegevens op dezelfde wijze te ontsluiten.

Ondersteunende Modules

Naast de basis modules van het XL-Cloud Platform zijn er ook addities beschikbaar waaronder resource- en geografische planning, rapportage- en mailingmodule, dashboarding en data-warehousing. Deze uitbreidingen maken het mogelijk om maatwerk platformen te realiseren voor zeer geavanceerde bedrijfstoepassingen.