Wordt groot door interactie

met uw community

Bent u als uitgever ook op zoek naar unieke mogelijkheden voor nieuwe vormen van interactie en dienstverlening?

Vergroot en versterk uw community met uw persoonlijke platform

Hoe ziet uw community eruit?

Het XL-Cloud platform doet meer dan het tonen van informatie en verwerken van ingezonden formulieren. Het biedt de modernste technieken als iBeacons, tweets binnen informatiegroepen, chat rondom berichten en nog meer om nieuwe diensten richting uw community te ontwikkelen.

"Het XL-Cloudplatform zorgt ervoor dat wij onze lezers snel kunnen bereiken met het laatste nieuws, maar de lezers kunnen ook ons voorzien van nieuws dat in de buurt plaatsvindt . Via de portal kunnen we eenvoudig de content beheren en is met één handeling de inhoud van de website en de app direct up-to-date."

Francois van Gennip, eigenaar HAC Weekblad

Waarom een mobiele app?

Kranten zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor meer lezersinteractie en gemeenschapsvorming.

Nieuws verspreidt zich tegenwoordig razendsnel waarbij alleen een papieren variant niet meer toereikend is. We willen graag up-to-date blijven en het laatste nieuws kunnen bekijken wanneer ons dat schikt. Dat kan zijn in de trein onderweg naar werk of school of waar dan ook.

Een mobiele variant van het HAC Weekblad is dan ook een must anno 21e eeuw. Nieuws is vluchtig en veranderlijk en daarbij ondersteund het XL-Cloud Publicatie platorm zodat het geplaatste nieuws direct zichtbaar is in de HAC app én op de HAC website.


Eenvoudig de inhoud beheren

Eenvoudig de inhoud van uw website of app wijzigen is vanzelfsprekend. In de wereld van nieuwsvoorziening is het een must om nieuws direct op de juiste wijze te kunnen plaatsen op de website of in de app. Op eenvoudige wijze kunt u met het CMS snel en gemakkelijk nieuwsberichten plaatsen.

Flexibiliteit in vormgeving

De vormgeving van uw website of app wijzigen om up-to-date te blijven kan door de grote flexibiliteit van het platform en doordat de inhoud volledig onafhankelijk van de vormgeving beheerd wordt.

Voor al onze websites geldt standaard dat ze op alle platforms responsief zijn wat een altijd correcte weergave garandeert.

Up-to-date nieuws met de HAC app

Alle nieuw ingelegde nieuwsberichten of video's worden door de CMS portal tegelijkertijd aangepast op de website én de mobiele applicatie. Met slechts één handeling is de informatie weer up-to-date.

Nieuwsberichten online via app insturen

Met de HAC app kunnen lezers eenvoudig nieuws melden en eventueel foto's of video's meesturen. De melding vindt plaats via een formulier dat na invoering van de gegevens en toevoegen van de bijlagen direct wordt gecommuniceerd met de redactie.

HAC Weekblad

HAC Weekblad is hét weekblad voor de regio Hamont-Achel, Cranendonck en Neerpelt. De krant is gestart met een gedrukte uitgave die eenmaal per week wordt verspreid in de regio. Een aantal jaar geleden is daar een digitale variant bijgekomen in de vorm van een website.

Nu heeft HAC Weekblad de sprong gemaakt naar het XL-Cloud Publicatie platform en kunnen de lezers informatie raadplegen op een moderne website en in de bijbehorende iOS en Android app. Zo missen zij nooit het laatste nieuws uit hun regio.