Meer resultaat met juiste

vraag- en aanbodmatching

Apps gebaseerd op het XL-Cloud platform voor perfecte matching en gebalanceerde data-analyses

Meer resultaat door slimmer matchen

Er zijn veel aanbieders in de markt voor matching van vraag- en aanbod van personeel of het uitbreiden van je zakelijk netwerk. Echter is het op de juiste wijze matchen niet zo eenvoudig waardoor helaas vaak de beste combinaties verloren gaan of zelfs helemaal geen matches gemaakt worden.

Smart Matching

Met ons smart matching systeem zijn we in staat op alle aspecten van content te matchen op een zeer geavanceerde wijze. Tevens wordt aan een match een weging meegegeven waardoor alleen de relevante matches worden geselecteerd. Hiervan wordt vervolgens alleen de allerbeste bovenaan geplaatst.

"De samenwerking met Business Solutions is laagdrempelig en vriendelijk. De ontwikkelde app, RhedenWerkt past volledig in hetzelfde beeld en is laagdrempelig en vriendelijk in gebruik. Wij zijn erg tevreden en raden het iedereen aan!"

Lynn Assink, adviseur participatie Strategie en Ontwikkeling Sociaal Domein van Gemeente Rheden.

Matching van vraag- en aanbod voor sociale uitkeringsgerechtigden

Voor de Regionale Sociale Dienst De Liemers, Gemeente Rheden en WSP Midden-Gelderland is er een praktische app ontwikkeld voor mensen met een bijstandsuitkering met vacatures, nieuws en contactgegevens. Hierdoor kan de werkzoekende gemakkelijk geschikte vacatures vinden en bij interesse dit direct kenbaar maken. Tevens kan de werkzoekende direct communiceren met zijn/haar consulent die alle noodzakelijke gegevens in de portal beschikbaar heeft.

Gemeentelijke uitkeringsinstanties kunnen via de portal de vacatures inleggen en beheren evenals het verwerken van reacties op de vacatures.

Fijne samenwerking met BusinessSolutions doordat zij snel schakelen, afspraken nakomen en goed meedenken. Dit heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke app voor uitkeringsgerechtigden, waardoor zij vacatures en projecten kunnen inzien en hun interesse eenvoudig kenbaar kunnen maken aan hun klantmanager. Ook biedt het de mogelijkheid om algemene informatie te verspreiden onder de gebruikers. De app draagt bij aan een toegankelijke dienstverlening”

Amanda Bruns, Beleidsadviseur Regionale Sociale Dienst RSD De Liemers

Opbouwen en uitbreiden van je zakelijke netwerk met Twinqh

Twinqh is een zakelijke community app die er op gericht is regionaal ondernemerssucces te bevorderen door ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen en uitbreiden van hun zakelijk netwerk binnen eigen leef- en werkgebied. De app zorgt ervoor dat u relevante zakenrelaties binnen de huidige woon- en werkomgeving vindt, die weet wie u bewust of onbewust tegenkomt, aan potentiele zakenrelaties laat zien wat u voor hen kunt betekenen, die uw netwerkt vergroot zonder enige inspanning en daarmee zorgt voor een besparing op uw acquisitiekosten.

Kijk voor meer informatie op www.twinqh.com

Twinqh bouwt uw netwerk

De app draagt bij aan een 'relevant' zakelijk netwerk en relevante (bedrijfs-) informatie. Door slimme matchingtools helpt de app uw onderneming, door te bouwen aan uw regionaal netwerk en u te voorzien van nieuws- en branche ontwikkelingen toegespitst op uw woon- en werkgebied.

  • Bouwt automatisch aan uw netwerk
  • Maakt van een bekend gezicht een zakenrelatie
  • Vergroot uw naamsbekendheid
  • Kijkt welke potentiële zakenrelaties uw tegenkomt
  • Vergemakkelijkt uw acquisitie
  • Informeert over relevante regionale branche en marktontwikkelingen

Beter afstemmen van vraag- en aanbod door Smart Matching

Met de Younite app wordt het werkgever en werkzoekende gemakkelijk gemaakt efficiënt contact met elkaar te kunnen leggen. Binnen de app kan er direct gechat worden (speed-chat) om een match te maken. Het XL Cloud platform beschikt over een matching methodiek waarbij ingewikkelde matching patronen worden toegepast om heel nauwkeurig vraag en aanbod aan elkaar te koppelen. Hierdoor ontvangt de werkzoeken alleen de echt toepasselijke vacatures.