Uw business community klaar voor de toekomst

Met onze kennis, probleemoplossend vermogen en gedegen ervaring zorgen wij ervoor dat uw online ambities gerealiseerd worden.


Onze aanpak voor een succesvol resultaat

Elk project starten we met een kennismakingsgesprek waarbij u de vraag, uw doel of probleem kenbaar maakt. Samen brainstromen we over de beste aanpak om uw gestelde doel te bereiken.

Gestructureerde en duidelijke projectplanning

Door een gefaseerde aanpak en heldere communicatie tijdens het analyse- en ontwikkelproces garanderen wij een succesvolle samenwerking met het gewenste resultaat.

Wij gaan als volgt te werk:

Concept en Analyse

In de concept- en analyse fase maken we een inventarisatie van uw wensen, eisen en doelen die uw wilt bereiken, eventueel gebruikmakend van documentatie die al beschikbaar is binnen uw organisatie.

Het resultaat van deze fase is een globaal ontwerp en een overzicht van de diverse processen die geïmplementeerd moeten worden.

Ontwerp

Met de informatie uit de analyse gaan we aan de slag om voor u een of meerdere ontwerpen te maken en diepen we de te implementeren workflows verder uit.

Implementatie

Nadat u tevreden bent over het ontwerp gaan we aan de slag met de implementatie van uw persoonlijke platform, website of app en het inrichten van de achterliggende business rules.

Testen

Uiteraard zal na de ontwikkelingsfase uitgebreid getest worden door ons professioneel testteam. Hierdoor zorgen we ervoor dat alles foutloos opgeleverd kan worden.

Oplevering

Er vindt altijd een eerste oplevering plaats waarbij de klant kan beoordelen of alles naar wens is en funtioneert zoals bedoeld is. Eventuele aanpassingen kunnen in deze fase nog doorgevoerd worden. Na definitieve goedkeuring door de klant zal de site of app dan live gezet worden in de appstore of op het web.

Onderhoud en ondersteuning

Na de definitieve oplevering van uw op maat gemaakte platform regelen wij het onderhoud. Wij zorgen automatisch voor updates van apps en portals zonder dat u daar omkijken naar heeft. En natuurlijk kunt u altijd terecht voor vragen bij onze supportdesk.