WineStein

The Smart Sommelier

Uw gasten altijd het juiste en beste advies van gerecht en wijn geven in uw restaurant? Kies eenvoudig met de digitale sommelier een gerecht of wijn en ontvangt direct het bijbehorende advies.

Winestein voor restaurants

Met WineStein kunnen restaurants hun gasten 24/7, superieur en onafhankelijk wijnadvies bieden en daarmee de gastbeleving verhogen. Ook kan met WineStein het personeel verder getraind worden om zo een perfecte pairing-standaard te realiseren.

Voordelen:

  • Een verdere verbetering qua gastenbeleving
  • Verhoging van uw wijnomzet met (bewezen) +25%
  • 24/7 superieur en onafhankelijk wijnadvies
  • Ideale trainingstool voor personeel

Winestein en retail

Voor retailers voegen de producten zowel offline als online, waarde en shopper-inspiratie toe. Met WineStein wordt wijn eenvoudig en geautomatiseerd aan een zeer groot aantal categorie├źn zoals kaas, vlees, vis en kip gekoppeld. Naast een hogere reguliere wijnverkoop uit het schap, voldoen perfect gepairde producten in de folder en op second placement aan een inspiratiewens van de klant waardoor de supermarktomzet zal stijgen.

En met een praktische LED-oplossing in het wijnschap wordt de vindbaarheid van wijn voor de consument in een supermarkt zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Voordelen

  • Een verbetering in shopper experience
  • Een verhoogde wijnomzet
  • Een verbetering in klantloyaliteit

Winestein voor wijn(web)winkels

Met de webmodule kunt u in uw webshop wijn-spijs advies aanbieden. De klant ziet op deze manier direct bij welke maaltijd de perfecte wijn past.

Met toegang tot >1.500.000 wijnen en oneindig veel gerechten heeft u een perfect wijnadvies bij elk mogelijk gerecht en visa versa ter beschikking.

Kijk voor meer mogelijkheden op www.winestein.com